Az ötlet már 25 éve működik!

Az ötlet már 25 éve működik!

Dátum: 2017.09.27.

Jubileumi évünk programsorozatának csúcspontjaként tekintünk a Richter-teremben szeptember 22-én megtartott rendezvényünkre, melyen együtt ünnepeltünk hazai és külföldi partnereinkkel, a győri közélet ismert személyiségeivel és munkatársainkkal.

 

 

Hogy hogyan is lett a ménfőcsanaki családi házból induló 2 fős cégből ma már a győri ipari parkban működő 65 fős középvállalat, arra álljon itt Jankovits István ügyvezető köszöntőjének néhány részlete, mely a 25 éves évfordulóra megjelent fotóalbum előszava is egyben:

"Vállalkozásunk, a Jankovits Hidraulika, a mai nevén Jankovits Engineering negyedszázados története szinte összeforrt a családunk életével. Az évforduló késztet arra, hogy feltegyek magamnak néhány kérdést: Honnan jött a szándék, hogy 1992-ben közel ötven évesen vállalkozni kezdjek? Miből táplálkozott a bátorságom, hogy 26 ezer forinttal a zsebemben azt mondjam – belevágok! Miért fogadta el a feleségem és a két gyermekem, hogy a biztos munkahely után esetleg a bizonytalanság érzésével kell tovább élnünk? Ahogy a válaszokat igyekszem összerakni, kirajzolódik a kép. Eljött az alkalmas pillanat, adódott a lehetőség. Megéreztem, hogy van elég tudásom, tapasztalatom, és megláttam a kínálkozó piaci rést. 25 év távlatából azt mondom, nagy merészség volt, de kockázat nélkül nincs vállalkozás. Ezt akkor nem mérlegeltem, hanem a belső megérzéseimre hallgattam..."

A köszöntő folytatása elolvasható és a fotóalbum letölthető a lent csatolt linkről. 

Az ünnepségen tartott beszédében Dr. Jankovits Richárd a családon kívül köszönetet mondott jelenlegi és volt munkatársainak és természetesen Önöknek kedves partnereink, hisz e nélkül a hármas egység nélkül nem lehetnénk most ott, ahol vagyunk. Az est ajándék koncertekkel zárult, melyen St. Martin bűvölte el a hallgatóságot és Dániel Balázs boogie-woogie triója varázsolt fergeteges hangulatot.

Köszönjük mindenkinek, aki személyesen velünk ünnepelt, akik pedig nem lehettek ott, azoknak összeállítottunk egy fénykép galériát és filmanyagot az eseményről, fogadják szeretettel.

Cégbemutató film: 25 év a siker útján

Győr+ TV híranyaga: 25 évet ünnepeltek

Letölthető csatolmányok

Képgaléria

Az ötlet már 25 éve működik! Az ötlet már 25 éve működik! Az ötlet már 25 éve működik! Az ötlet már 25 éve működik! Az ötlet már 25 éve működik!
vissza a Hírek & Újdonságok oldalra

Hírek & újdonságok

Megjelent a Széchenyi Alumni magazin jubileumi száma

A tízéves jubileumi kiadványban a Professio Klaszter tagvállalataként cégünk részéről Cseri Zsolt vezető tervező munkatársunk mutatkozik be, de emellett a most megjelent dupla szám sok más érdekes...

Ajánlatkérés Hírlevél