Jankovits Családi Nap 2024

Amikor elkezdtük a családi nap szervezését, annyira meleg volt, hogy leginkább akörül forogtak a gondolataink, hogy miként kerülhetjük el, hogy kollégáink megfőjenek a napon. Aztán közeledett az időpont, és gyakorlatilag egy monszun kellős közepébe csöppentünk.

De szerencsére mindenre van megoldás, így a programokat átcsoportosítottuk úgy, hogy minden bent legyen. Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van egy szép, modern és nagy csarnokunk, amit teljesen ki tudtunk üríteni, illetve átvinni a másik csarnokba, így mindennek lett hely, és kényelmesen elfértünk.

A visszajelzésekből és a kis videóból is az látszik, hogy kicsik és nagyok is felhőtlenül tudtak szórakozni! Még a buborékfocit is ki tudták próbálni a gyerekek, ami nekik és a néző közönségnek is nagyon sok vidám pillanatot szerzett!

Ehettünk finom pörköltet nokedlivel, 3-féle hamburger menüből is választhattunk, a Lufi Fagyizó fagyijait is megkóstolhattuk, üzemelt egy büfé is hideg és meleg italokkal,  volt légvár, darts foci, íjászat, ügyességi játékok, csocsó, óriás amőba, kreatív sarok, kollégánk, Hancz Zoltán zenekara, az Alakulat Rock Band pedig fergeteges koncertet adott.

Íme egy kis összeállítás arról a napról! A hivatalos, profi videóra egy picit még várni kell, de az is érkezik hamarosan!