Keresse a magas minőségű munkahengereket a Jankovits Engineering-nél!

Munkahenger gyártó partnereink több évtizede terveznek és gyártanak hidraulikus munkahengereket, melyek közül nagyon sok megfelel a különböző DIN/ISO szabványoknak. A szabványos (DIN/ISO) munkahengerek mellett az innovatív hajtásmegoldások új alkalmazási lehetőségeket nyitnak meg a szerszámgyártásban és a gépgyártásban. Beszállítóink moduláris tervezési rendszerei lehetőséget biztosítanak az egyes hengertípusok összehasonlítására és elősegíti új, ügyfélspecifikus termékek fejlesztését is.

Az ipari felhasználásra tervezett munkahengerek sokoldalúan felhasználhatóak például az alumínium öntésben, fröccsöntési eljárásokban, szerszámgép gyártásban, az általános és speciális gépészetben, hidroformázásban. Ezen termékeink edzett, köszörült, kemény krómozott és finoman polírozott dugattyúrudakkal szereltek.

Számos kiváló termékfejlesztés közül a népszerű blokkhengereket emelnénk ki, amely a 15 munkahenger csoportból álló kínálatunkból az egyik kiemelkedő terület.

 

Ismerjék meg részletesen az általunk forgalmazott blokkhengereket:

  • kompakt hidraulikus hengerek
  • maximális üzemi nyomásuk akár 500 bar
  • széleskörű alkalmazási lehetőségek: elsősorban fröccsöntő és öntészeti, vagy alakító szerszámok felhasználásához
  • dugattyúátmérő Ø16mm és Ø200mm között
  • egyedi konfigurációs lehetőség
  • edzett, köszörült és kemény krómozott dugattyúrudak
  • különféle kapcsolók állnak rendelkezésre a véghelyzet érzékeléséhez

 

A mobil gépekhez tervezett munkahengereket leginkább a mezőgazdasági, kommunális, környezetvédelmi berendezésekhez, megújuló energia- és hulladékfeldolgozáshoz kínáljuk. Ezen hidraulikus munkahengerek nagy sorozatú gyártásával kínálja partnerünk az egyik legszélesebb termékskálát a piacon a legjobb ár-érték arányban.

 

 

 

  • elérhető egyszeres és kettős működésű kivitel
  • 25-125 mm dugattyú méret
  • lökethossz akár 2000 mm
  • Maximum üzemi nyomás: 200 bar
  • Üzemi hőmérséklet: -30 ºC-tól +90 ºC-ig

Egyedileg felmerülő igények esetén szintén a Jankovits Engineering a megoldás!

 

Az általunk tervezett és gyártott hidraulikus munkahengerek hegesztett, csavarozott, vagy húzócsavaros kivitelben, magas minőségű alapanyagokból készülnek.

Főbb jellemzőik:

-működési környezethez optimalizált konstrukció
-többféle felfogatási mód
-nemesített vagy indukciósan edzett dugattyúrudak
-magas üzembiztonságot nyújtó tömítésrendszerek
-elektronikus kiegészítők (véghelyzet érzékelő, útmérő)
-megnövelt élettartam
-környezetbarát kivitel
-végátvételi nyomáspróba

Teljes munkahenger életciklus menedzsment a Jankovits Engineering-től!

A munkahenger életciklus menedzsment egy népszerű szolgáltatásunk, amellyel segítjük a gépek, berendezések termelékenységének növelését.

Cégünk minden hozzánk javításra, felújításra küldött munkahengert egyedi azonosítóval lát el és minden alkalommal feljegyzésre kerülnek az elvégzett javítások. Ezzel hosszú távon követhető és visszakereshető a munkahenger életútja.

Az általunk kínált, fémes súrlódás kizárásával megvalósított konstrukció, az alkalmazott tömítés rendszer és a beépített krómozott rúd magas minősége élettartam szempontjából előnyösebb munkahengert biztosít ügyfeleinknek az általánosan alkalmazott piaci kínálatnál. A speciális alkalmazási körülmények közötti üzemeltetés, a magas hőmérsékletű felhasználási környezet kapcsán is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. A cégünknél felhalmozódott tudás, a know-how tehát a garancia a karbantartási költségek csökkentésére.

Bővebb információért, árajánlatért keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségeken:

kereskedelem@jankovits.hu

96/512-060