Hírek és újdonságok

Futómű olajkenőszivattyú fejlesztése

2013.06.14.Futómű olajkenőszivattyú fejlesztése

Megjelent a Pneumatika, hidraulika, hajtástechnika, automatizálás magazin 2013-mas kiadványa, melyben a Jankovits Hidraulika Kft. két szakcikket is publikált.

Tovább olvasom
Nyárnyitó bográcsparty a Jankovits Hidraulikánál

2013.06.07.Nyárnyitó bográcsparty a Jankovits Hidraulikánál

Végre itt a nyár! Nagyon vártuk már és hogy mielőbb ideérjen nyárcsalogató - nyárindító főzőcskézést rendeztünk cégünknél május utolsó napján. A munkatársak csapatokat alakítva készítették el a finomabbnál-finomabb ételeket.

Tovább olvasom
Nagyágyúk: Jankovits István

2013.05.03.Nagyágyúk: Jankovits István

"50 évesen lett vállalkozó. Cége, a Jankovits Hidraulika Kft. az elmúlt 20 évben dinamikusan fejlődött és elérte az évi 1 milliárd forint árbevételt. Jankovits István megfontolt, nem dönt megérzések alapján, elemző alkat. Ez sikerének...

Tovább olvasom
Gépész- és Mechatronikai Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája

2013.04.10.Gépész- és Mechatronikai Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája

Április 8-10. között idén hetedik alkalommal került megrendezésre Győrben a Gépész- és Mechatronikai Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája, melyről elmondhatjuk, mostanra nemzetközivé nőtte ki magát.

Tovább olvasom
HAWE Nemzetközi Partnertalálkozó Berlinben

2013.03.11.HAWE Nemzetközi Partnertalálkozó Berlinben

A HAWE cég hivatalos magyarországi képviseleteként március elején a Jankovits Hidraulika Kft. is meghívást kapott a nemzetközi partnertalálkozóra Berlinbe.

Tovább olvasom

Akciók

Új üzemcsarnokot avattunk

2018. november 28-án délelőtt felavattuk a Jankovits Engineering Kft. új üzemcsarnokát. Az ünnepségen Dr. Jankovits Richárd ügyvezető köszöntötte a résztvevőket, valamint Simon Róbert Balázs...

Hírek & újdonságok

Folyamatosan bővülő csapatunkba MUNKATÁRSAKAT keresünk

A megnövekedett rendelésállományunk hatékony kezelése érdekében csapatunkba munkatársakat keresünk az alábbi pozíciókba:

Ajánlatkérés Hírlevél