Hírek és újdonságok

Vaskakas Pártoló Tagok lettünk

2014.01.06.Vaskakas Pártoló Tagok lettünk

A győri Vaskakas Bábszínház igazgatójának, Kocsis Rozinak és csapatának a nevéhez nagyon sok olyan kezdeményezés fűződik, mellyel országos, sőt világhírnévre tettek szert. A bábszínház mellett elég csak megemlíteni a Győrkőcfesztivált, mely az...

Tovább olvasom
Ünnepi nyitva tartásunk

2013.12.10.Ünnepi nyitva tartásunk

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2013. december 16 - 20-ig leltározunk.

Tovább olvasom
Lányok a műszaki pályán

2013.10.08.Lányok a műszaki pályán

Cégünk is csatlakozott ahhoz a Pannon Novum Nonprofit Kft. által szervezett programsorozathoz, melynek célja a pályaválasztási döntés segítése továbbtanulni szándékozó lányok számára.

Tovább olvasom
Földön, vízen, levegőben

2013.07.10.Földön, vízen, levegőben

A Széchenyi István Egyetem Alumni Magazinjának nyári számában Jankovits István és Jankovits Richárd mesél a kezdetekről, a "Rábás" időszakról, az egyetemmel kialakult kapcsolatokról.

Tovább olvasom
Megjelent az AutoPro magazin júniusi száma

2013.07.09.Megjelent az AutoPro magazin júniusi száma

A magyar gépjárműgyártók és beszállítók negyedévente megjelenő lapjának júniusi melléklete kiemelten foglalkozik a logisztikával, szerszám- és gépgyártással.

Tovább olvasom

Akciók

Új üzemcsarnokot avattunk

2018. november 28-án délelőtt felavattuk a Jankovits Engineering Kft. új üzemcsarnokát. Az ünnepségen Dr. Jankovits Richárd ügyvezető köszöntötte a résztvevőket, valamint Simon Róbert Balázs...

Hírek & újdonságok

Folyamatosan bővülő csapatunkba MUNKATÁRSAKAT keresünk

A megnövekedett rendelésállományunk hatékony kezelése érdekében csapatunkba munkatársakat keresünk az alábbi pozíciókba:

Ajánlatkérés Hírlevél